Gisteren weer eens een nieuw recept uit geprobeerd. Volgens mij komt het recept uit het Jumbo Magazine. Ik heb hier en daar wat aanpassingen gedaan aan het recept. Om het nog makkelijker uitvoerbaar te maken. Dit recept is voor 2 personen. Wat heb je nodig:
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediënten:
- 2 kalkoen filet
- 200 gram hollandse garnaaltje
- 1 ei
- 1 sjalotje gesnipperd
- 50 ml zoete wijn
- 50 ml kookroom
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =


Leg de rolletjes op het bord en giet de saus eroverheen. Erg lekker met gebakken aardappels en gewokte spinazie.
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = =
Geen opmerkingen:
Een reactie posten