maandag 14 april 2014

Bas Mol saus

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Deze saus is zo lekker. Recept komt van me vader die het van een slager heeft gekregen. De saus is vernoemd naar deze slager. Tijdens de familiebarbecues is deze saus altijd van de partij, onmisbaar. Ik heb hier zelfs een sausenwedstrijd mee gewonnen:) Ook deze saus is uiteraard simpel om te maken. Komt die:

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediënten:
  • 2 gesnipperde uien
  • Calvé slasaus
  • 3 eetlepels curry
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==

Doe de uien in een kom giet nu de slasaus eroverheen. Dit is een kwestie van gevoel en smaak. Ik giet er een behoorlijke scheut in de kom. Daarna doe ik er een beetje curry bij.. Roer de ingrediënten door elkaar en proef. Je merkt snel genoeg of er nog curry of slasaus bij in moet.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

 

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten