dinsdag 22 april 2014

Mini spek sandwich

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = =

Een aantal weken geleden hadden wij een high tea met aan aantal goede vrienden. Iedereen zou een hapje maken. We hadden een tafel vol. Een vriendin van mij had erg lekkere mini sandwiches die verrassend lekker smaken. Voor Pasen dit jaar heb ik ze ook gemaakt. Bedankt Elise voor het recept!

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediƫnten:
  • 1 pak ontbijtspek
  • half casino wit
  • Slankie smeerkaas (smaak: Sambal)

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==

Snij de korstjes van het brood af. Besmeer de boterhammen royaal met de smeerkaas. Klap ze dubbel of leg er nog een boterham op. Ga zo verder totdat de boterhammen op zijn. Snij het brood in kleine stukjes. Uit 1 boterham kun je ongeveer 6 stukken snijden.

Snij het spek in repen en willen deze repen om de besmeerde broodjes. Bak ze in 20 minuten mooi bruin in de oven op 180 graden. Draai de broodjes om als ze 10 minuten in de oven hebben gelegen. Wat ook kan is ze bakken in de grillpan. Dit is wat sneller.


= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = =

Geen opmerkingen:

Een reactie posten