woensdag 16 april 2014

Spruitjes met pindasaus

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Toch ook wel weer een favoriet bij ons thuis. Op deze manier lust iedereen spruitjes. De smaak van de spruitjes wordt heel zacht en herken je bijna niet meer terug. Wat je nodig hebt:

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediƫnten:
  • spruitjes
  • bakje spekjes
  • pindasaus
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==


Snij de spruitjes in dunne plakjes. Bak daarna de spekjes bruin en leg ze op een keukenpapiertje om uit te lekken. Wok de spruitjes gaar en voeg daarna de spekjes toe. Serveer de spruitjes met pindasaus. Echt een favoriet hier thuis.


Lekker met gebakken aardappels en een schnitzel.


= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Geen opmerkingen:

Een reactie posten