zondag 2 maart 2014

Borrelhapje, knakworst

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Een leuk en simpel hapje te maken. Lekker voor bij de borrel of met een verjaardag. Kost je niet veel tijd en het is erg lekker.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediƫnten:
  • 1 blik mini knakworstjes
  • 1 pak bladerdeeg (merk: tante Fanny, te vinden in de koeling)
  • 1 gesnipperde ui  
  • 2 eetlepels honing 
  • 4 eetlepels curry 
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==

Zet de oven op 180 graden. Rol het deeg iets dunner met de deegroller. Snij het deeg in 7 stroken om de lengte en 4 stroken in de breedte. Zo heb je mooi blokjes. Meng de ui, curry en honing samen. Breng dit op smaak met peper en zout. Leg de knakworstjes op het deeg en schep hier een klein beetje van je curry mengsel op. Vouw het zo dicht dat er een driehoekje ontstaat. Leg de hapjes op een bakblik en besmeer ze met een beetje melk of ei. Je zou er nog sesamzaadjes overheen kunnen strooien. Ze kunnen nu voor 20 minuten de oven in. Haal ze eruit als ze mooi goudbruin zijn.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =




Geen opmerkingen:

Een reactie posten