dinsdag 22 april 2014

Zalm croissantjes


= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = === = = == = = == = = ===
Dit recept maak ik al jaren op verjaar- en op feestdagen. Altijd een succes:)

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == == = = == = = == == = = == =

Ingrediënten:
  • 1 rol croissant deeg
  • 1 blikje zalm
  • 1 pakje boursin
  • 1 ei
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==

Haal het croissant deeg uit de verpakking en leg het uit. De croissants zijn al voorgesneden. Uit elke croissant haal ik er nog drie door ze in de lengte in drieën te snijden.

Haal ze zalm uit het blik en laat het uitlekken. Haal de graatjes en vel eraf. Die het in een schaal en voeg de Boursin toe. Prak het samen tot een mooie egale massa.

Voordat je de croissantjes oprolt besmeer ze ruim met het zalmmengsel. Rol de croissantjes nu op zoals je normaal ook zou doen met de grote croissants. Besmeer ze met eigeel voordat je ze in de oven doet. Ze mogen 20 minuten op 180 graden totdat ze mooi bruin zijn.

Bij het opdienen heb ik ze in een cup cake papiertje gedaan.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =





Geen opmerkingen:

Een reactie posten