vrijdag 14 maart 2014

Broodje gehakt

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Een recept dat makkelijk te maken is als je weinig tijd hebt en nog wat oud brood hebt liggen. Snel en simpel te maken. Je kunt er ook borrelhapjes van maken door een stokbrood in sneetjes te snijden.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediƫnten.
  • Oud brood of stokbrood
  • 350 gram gehakt
  • 1 ei
  • handje vol diepvrieserwtjes
  • 1rode ui of gewone ui 
  • Geraspte kaas 
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==

Snij het stokbrood in de lengte grote stukken. Kruid het gehakt met peper en zout en kneed er een ei doorheen. Voeg de erwtjes toe en kneed die even mee. Verdeel de gehakt over het brood. Strooi er een uitje en wat kaas overheen. Doe de broodje op 200 graden een half uur in de oven. Eventueel met de gril zodat ze lekker bruin worden.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Geen opmerkingen:

Een reactie posten