woensdag 12 maart 2014

Mexicaanse ovenschotel

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Een ovenschotel is lekker praktisch. Fijn om een dag van te voren te maken en alleen nog even opwarmen en je bent klaar. Ook deze ovenschotel is een dag van te voren te maken. Doe de chips er wel later op anders wordt deze taai. Zelf hou ik niet van kaas. Daarom is de helft van de schotel bestrooid met kaas en de andere helft niet. Wat je nodig hebt:

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediënten.
  • 1 ui
  • 500 gram gehakt
  • Creme fraishe
  • 1 blikje kidney bonen
  • Geraspte kaas
  • 1 Courgette
  • 1 blikje mais
  • Mexicaanse season mix
  • Tortilla chips
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==


Snij de courgette in kleine stukjes. Bak de ui glazig en bak de gehakt rul samen met de season mix.  Voeg op het laatst de 
 
courgette en de mais toe. Doe de gehakt in een ovenschaal schep de crème fraishe erdoor en strooi hierover de chips. Strooi hierover de kaas Doe het geheel nog even op 200 graden in voor 15 minuten. Komt de schotel uit de koelkast moet hij toch zeker wel 30 minuten in de oven.


= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Geen opmerkingen:

Een reactie posten