zondag 9 maart 2014

Mini brownies

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Dit is een heel mooi recept om van je Chocoladeletter  en speculaasbrokken af te komen. Dit recept heb ik van het blog van Rozemarijn afgehaald. Eigenlijk is het een recept voor brownies maar ik heb ze in mini cup cakes gegoten. Het is dan wel aan te raden om dan de helft te maken. Hier het hele recept:

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediƫnten.
  • 200 g roomboter, in blokjes
  • 120 g pure chocolade, in stukjes
  • 3 eieren
  • 200 g donkere basterd suiker
  • 100 g bloem
  • 1 zakje vanillesuiker
  • snufje zout
  • 1 tl gemalen kaneel
  • 25 g cacao
  • 100 g speculaas
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==


Smelt de roomboter en chocolade in de magnetron. Klop in een andere kom de suiker en de eieren door elkaar. Voeg de bloem, de vanille, zout, de kaneel en de cacao toe. Roer weer even door en giet dan het chocoladebotermengsel erbij. Maak er een glad beslag van. Breek de speculaas in kleine stukjes (doe ze in een boterhamzakje en druk ze plat met een koekenpan) en roer ze door het beslag.

Zet de oven aan op 180 graden en zet de mini cup cakes er 12 minuten in. Maak je brownies zet hem dan 30 minuten in de over.


= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =





Geen opmerkingen:

Een reactie posten