vrijdag 11 april 2014

Thaise mosselkoekjes

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Hier thuis zijn we allemaal gek op vis en schelpdieren. Dit is een recept om er een keer helemaal wat anders mee te doen. Je kunt koekjes ook wat kleiner maken en dan als borrelhapje serveren. Doe eerst het beslag in de koekenpan en daarna de mossels. Zo kun je de mossels goed verdelen.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =

Ingrediƫnten:
  • 18 gekookte mosselen 
  • 225 bloem
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 3 eieren
  • 250 ml ijskoud water
  • 0.5 theelepel zout
  • 4 eetlepels koriander of peterselie
  • 2 eetlepels chilisaus
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==


 
Snij de mosselen in kleine stukjes. Doe de bovenstaande ingrediƫnten in een kom en meng het tot een glad beslag. Verwarm de koekenpan en voeg hier 3 eetlepels van een neutrale olie toe (zonnebloem olie bijvoorbeeld). Pak een eetlepel en maak 4 koekjes in 1 koekenpan. Bak net zolang totdat het beslag op is.

= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten