Een lekkere, milde en frisse curry. Het is even wat snij werk maar zeker wel de moeite waard. Dit recept is voor 4 personen.
Dit was voor mij een nieuw recept en een groot succes bij ons thuis.
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = ==
Ingrediënten.
- 400 ml kokosmelk
- 4 stukken kabeljauw filet
- 1 ui in hele dunne ringen
- 2 tenen knoflook in hele dunne plakjes
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel koriander
- 1/4 theelepel Kurkuma
- 1/4 theelepel chilipoeder
- 2 rode pepers, zonder zaadjes en fijn gehakt (zie film)
- 1 dessertlepel gemberpoeder
- 175 ml water
- 4 sjalotjes fijn gesneden
- 1 eetlepel vissaus.
Fruit de ui goudgeel in de wok. Voeg de chilipeper, knoflook en de mosterdzaadjes voor 2 minuutjes. Voeg nu de gemalen koriander, kurkuma, chilipoeder en verse gemberwortel toe en roerbak 1 minuut. Schenk de kokosmelk en het water erbij, breng onder af en toe roeren aan de kook,
Lekker met rijst.
= = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == = = == =
Geen opmerkingen:
Een reactie posten